Tekstiä ja kuvaa

Pari edellistä tekstiä oli novellin tapaisia kyhäelmiä, jotka kirjoittelin talvella ja keväällä kirjoituskurssille, jota vetää Pispalan Kumppanuuden mediapajalla Lehtimäen Jyri. Ilman kurssia en varmaan olisi saanut näitäkään itsestäni irti. Seuraavaksi vielä muutama teksti ja runontapainen sepustus.

Mediapajalla olen ollut marraskuusta 2013. Tarkoitus olisi jatkaa nyt ainakin tämän vuoden loppuun asti, ehkä kauemminkin jos rahahanoja valvovat jumalat vain ovat suosiollisia.

Mediapajalla tehdään töitä kuvan ja äänen parissa. Tarkoitus olisi vielä ehkä kehittää jotain projektia, jossa hyödyntäisin omia valokuviani (lähinnä Tampereen kantakaupungin alueelta) sekä Pispalassa ottamiani kuvia.

Kenties vain pidän kliseisestä urbaaniromantiikasta, mutta eniten tykkään kuvata kaupunkia myöhään illalla ja yöllä, jolloin valot ja varjot luovat jonkin aivan erilaisen maailman. Päivällä olen yrittänyt ottaa hieman kuvia, mutta ainakaan vielä en ole onnistunut saamaan niihin näppäyksiin yhtä voimakkaita tunnelmia kuin yökuvissa.

Jätä kommentti

Kategoria(t): Yleinen

Kommentointi on suljettu.