pHinnWeb: tekstejä suomeksi

Avasin pHinnWeb-sivuston ensimmäisen version keväällä 1996. Matkan varrella on tapahtunut monenlaista ja varsinainen sivusto on ehtinyt laajentua eräänlaiseksi sateenvarjoksi, johon ei kuulu ainoastaan ”emosivu”, mutta sen lisäksi joukko blogeja erinäisistä mielenkiinnon kohteista, jotka eivät välttämättä sovi pHinnWebin perusteemaan eli suomalaiseen elektroniseen musiikkiin, sen historiaan ja nykyvaiheisiin.

Näiden lisäksi pHinnWebin Twitter jakaa päivittäisiä pikku-uutisia kotimaisen musiikin maailmasta. pHinnWebin Tumblr on kuvablogi, jonka avasin pHinnWebin ensimmäisen blogin (2004-2009) jälkeen, kun tunsin että minulla ei ole enää paljon mitään sanottavaa ja että ilmaisen itseäni tekstien sijasta mieluummin kuvin.

Nyt kuitenkin on alkanut tuntua siltä, että olisi syytä palata takaisin kirjoittamiseen. Ja nimen omaan suomeksi. Englanniksi olen paljon tehnyt aikaisemmin; joskin monesti tuntuu, että sekin kielitaito on edelleen hallussa varsin muotopuolisesti ja paljon virheitä jää teksteihin, vaikka kuinka yrittäisi skarpata ilmaisua. Ehkä vielä jossain välissä laitan tekstejä taas englanninkielelläkin (joko tähän blogiin tai sitten avaan jälleen aivan uuden), mutta tässä blogissa sanainen arkku aukenee ainakin toistaiseksi härmäläisittäin. Katsotaan nyt.

Jätä kommentti

Kategoria(t): Yleinen

Kommentointi on suljettu.